Συντάξεις αναπηρίας

Τα ταμεία κοινωνικής ασφάλισης  δεν μπορούν πλέον να στηρίξουν επαρκώς μία οικογένεια όταν κάποιο μέλος της υποστεί μία μόνιμη και ολική αναπηρία. Το πρόβλημα γίνεται ακόμα εντονότερο αν το πρόσωπο αυτό συνεισέφερε στο οικογενειακό εισόδημα.

Η περίπτωση αυτή, αν εξαιρεθεί το συναισθηματικό σκέλος, είναι χειρότερη ακόμα και από το θάνατο γιατί , εκτός της απώλειας  χρηματοροής  από την εργασία, τα κόστη της επιπλέον δια βίου φροντίδας προστίθενται στον ήδη πληγέντα οικογενειακό προγραμματισμό. Ο ρόλος της Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι καταλυτικός γιατί με άμεσες διαδικασίες καταβάλλονται τα συμφωνηθέντα κεφάλαια, που θα συμβάλλουν στην απαραίτητη αναπλήρωση του εισοδήματος. Η συγκεκριμένη ασφαλιστική κάλυψη είναι το Α και το Ω  του οικονομικού προγραμματισμού κάθε οικογένειας, ειδικά εάν υπάρχουν ανήλικα παιδιά.

 

Παράδειγμα

Εφάπαξ αποζημίωση σε περίπτωση Μόνιμης και Ολικής Αναπηρίας ή Απώλεια Ζωής (είτε από παθολογικά αίτια είτε από ατύχημα) της τάξης των 100.000 ευρώ απαιτεί τα παρακάτω ασφάλιστρα, ανάλογα με την ηλικία του ασφαλιζομένου:

  • 30 ετών 195 ευρώ ετησίως
  • 40 ετών 386 ευρώ ετησίως
  • 50 ετών 895 ευρώ ετησίως

Οι αποζημιώσεις καταβάλλονται άμεσα σε αντίθεση με τις χρονοβόρες διαδικασίες που ακολουθούνται από την κοινωνική ασφάλιση.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210 6832641, 210 6810843 και 6944354726 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

 

Χρήσιμη ενημέρωση για τον καθορισμό των μελλοντικών μας επιλογών.


Το πρόβλημα της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν αφορά μόνο τη χώρα μας όπως πολλοί πιστεύουν. Υπάρχει σχεδόν σε όλα τα κράτη, που για χρόνια έκτιζαν το μέλλον των πολιτών τους στο λεγόμενο αναδιανεμητικό σύστημα ασφάλισης. Για να το πούμε άλλη μια φορά απλά, αναδιανεμητικό είναι το συνταξιοδοτικό σύστημα που οι εισφορές των εργαζομένων δεν αποταμιεύονται για τις δικές τους συντάξεις, αλλά καταβάλλονται αυτόματα στους ήδη συνταξιούχους. Όσοι λοιπόν βρίσκονται σήμερα στον εργασιακό βίο θα συνταξιοδοτηθούν από τους μελλοντικούς εργαζόμενους..

Σχεδίασε το μέλλον σου γιατί εκεί πρόκειται να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου !

Μαρκ Τουέιν


  • Σκεφτείτε μέσα από αυτό που επιθυμείτε να είστε αύριο. Για να υλοποιηθεί μία ιδέα, μία σκέψη, ένα όνειρο ζωής πρέπει πρώτα να έχει πραγματοποιηθεί στο μυαλό σας. Αν πραγματικά το θέλετε, τότε σίγουρα θα γίνει. Χρειάζεται όμως προγραμματισμός και να ζείτε με αυτόν το στόχο. Μία παλιά κινέζική παροιμία λέει: Η καλύτερη χρονική στιγμή για να φυτέψεις ένα δένδρο ήταν πριν από είκοσι χρόνια..η επόμενη καλύτερη στιγμή είναι τώρα !

Γνωρίζω σήμερα τη σύνταξη που θα εισπράττω αύριο..


  • Επιλογή του ποσού της σύνταξης ή του εφάπαξ
  • Επιλογή της ηλικίας συνταξιοδότησης
  • Επιλογή μεταξύ των μεγαλύτερων ασφαλιστικών ομίλων
  • Υπεραποδόσεις πέραν του εγγυημένου επιτοκίου
  • Δυνατότητα τιμαριθμικής αναπροσαρμογής για προστασία από τον πληθωρισμό
  • Καταβολή ενός σημαντικού κεφαλαίου στα αγαπημένα πρόσωπα σε απώλεια ζωής
Share This