210 6832641 - 210 6810843 - 6944354726

Παιδικά προγράμματα

Βασικός σκοπός τους είναι η δημιουργία ενός κεφαλαίου που θα σας χρησιμεύσει στα  έξοδα σπουδών του παιδιού σας ή στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Το συγκεκριμένο προϊόν  κτίζεται με περιοδική – τακτική αποταμίευση και μπορεί να εμπλουτιστεί με έκτακτες  καταβολές όποτε υπάρχει η οικονομική ευχέρεια.

Η είσπραξη του ποσού γίνεται εφάπαξ ή σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις διάρκειας πέντε ετών. Η τμηματική καταβολή αποτελεί σημαντική πηγή ρευστότητας στα έξοδα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε σε περίπτωση σπουδών μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας, όπως ενοίκιο και διατροφή.

Το εφάπαξ ποσό μπορεί να προσφέρει  οικονομική στήριξη στην έναρξη μίας επιχείρησης.

Ισχυρό πλεονέκτημα, σε σχέση με άλλες επενδύσεις, αποτελεί η εξασφάλιση του συμφωνηθέντος κεφαλαίου ακόμα και στην απευκταία περίπτωση της αποβίωσης ή της μόνιμης αναπηρίας του συμβαλλομένου (εκείνου που καταβάλλει τα ασφάλιστρα). Σε αυτήν την περίπτωση την πληρωμή του συμβολαίου αναλαμβάνει άμεσα η ασφαλιστική εταιρία. Ιδιαίτερη αξία έχει ότι οι μηνιαίες καταβολές ή το εφάπαξ είναι εγγυημένα και δεν εμπεριέχουν το ρίσκο των διακυμάνσεων των χρηματαγορών.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210 6832641, 210 6810843 και 6944354726 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

 

Πού επενδύουν οι Ευρωπαίοι για το Μέλλον τους

Χρήσιμη ενημέρωση για τον καθορισμό των μελλοντικών μας επιλογών.


Το πρόβλημα της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν αφορά μόνο τη χώρα μας όπως πολλοί πιστεύουν. Υπάρχει σχεδόν σε όλα τα κράτη, που για χρόνια έκτιζαν το μέλλον των πολιτών τους στο λεγόμενο αναδιανεμητικό σύστημα ασφάλισης. Για να το πούμε άλλη μια φορά απλά, αναδιανεμητικό είναι το συνταξιοδοτικό σύστημα που οι εισφορές των εργαζομένων δεν αποταμιεύονται για τις δικές τους συντάξεις, αλλά καταβάλλονται αυτόματα στους ήδη συνταξιούχους. Όσοι λοιπόν βρίσκονται σήμερα στον εργασιακό βίο θα συνταξιοδοτηθούν από τους μελλοντικούς εργαζόμενους..

Σχεδίασε το μέλλον σου γιατί εκεί πρόκειται να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου !

Μαρκ Τουέιν


  • Σκεφτείτε μέσα από αυτό που επιθυμείτε να είστε αύριο. Για να υλοποιηθεί μία ιδέα, μία σκέψη, ένα όνειρο ζωής πρέπει πρώτα να έχει πραγματοποιηθεί στο μυαλό σας. Αν πραγματικά το θέλετε, τότε σίγουρα θα γίνει. Χρειάζεται όμως προγραμματισμός και να ζείτε με αυτόν το στόχο. Μία παλιά κινέζική παροιμία λέει: Η καλύτερη χρονική στιγμή για να φυτέψεις ένα δένδρο ήταν πριν από είκοσι χρόνια..η επόμενη καλύτερη στιγμή είναι τώρα !

Γνωρίζω σήμερα τη σύνταξη που θα εισπράττω αύριο..


  • Επιλογή του ποσού της σύνταξης ή του εφάπαξ
  • Επιλογή της ηλικίας συνταξιοδότησης
  • Επιλογή μεταξύ των μεγαλύτερων ασφαλιστικών ομίλων
  • Υπεραποδόσεις πέραν του εγγυημένου επιτοκίου
  • Δυνατότητα τιμαριθμικής αναπροσαρμογής για προστασία από τον πληθωρισμό
  • Καταβολή ενός σημαντικού κεφαλαίου στα αγαπημένα πρόσωπα σε απώλεια ζωής
Share This